Til salgs

Jeg fikk en telefon fra en venn av en venn…Han har en leilighet i gamlebyen her i Terracina til salgs, og tenkte at kanskje jeg visste om noen nordmenn som kunne være interesserte.

Det er ikke første gang jeg blir spurt om jeg kjenner noen mulige kjøpere av leiligheter, hus eller tomter. «Og kanskje noen som har lyst til å overta driften av en restaurant?»

Dette er nok ikke den beste tiden å selge på. Spesielt ikke til utlendinger. Men OK. Det koster meg ingenting å dele informasjonen, og hvem vet. Kanskje nettopp du drømmer om akkurat denne leiligheten.

Leiligheten ligger i et rolig smug noen skritt fra hovedgaten i gamlebyen. Den har et boareal på ca. 60 kvadratmeter, over flere plan. På første plan er det et stue med spisebord og peis. En trapp opp finner man et lite kjøkken med vaskemaskin ,og ellers det man trenger. Noen trappetrinn lenger opp ligger sovehemsen. Den er romslig med dobbelseng, sovesofa, og god skapplass. Og helt på toppen ligger badet. Alt er nyoppusset, og møblene følger med. Leiligheten har både aircondition og oppvarming. Pris 149.000 euro.

Opp en trapp… Egen inngang.
Kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr og vaskemaskin.
Romslig hems med dobbeltseng og sovesofa. Godt med skapplass, og takvindu.
Utsikt mot Porgatoriekirken, på kjøkkensiden. Vinduer med treskodder og myggnetting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s