New year..

og nye muligheter. Det får vi iallefall håpe. Været de siste to dagene beskriver ganske godt året som har gått, og kanskje også året vi akkurat har gått inn i. Det har vært solskinn, vind og regn. Fra yr til skybrudd, torden og lyn. Om hverandre.

Mørke skyer, men lyst i horisonten.

Selv om vaksineringen er godt i gang både her og i (deler av?) verden forøvrig, har vi jo et stykke å gå før livet er tilbake til normalt. For noen betyr det å kunne gå ut på byen, reise på ferie,og å være mer sosial. For andre. å få mulighet til å jobbe igjen, og å kunne besøke familie.

Jeg kjenner at jeg er litt lei av å høre at vi alle er i samme båt. Til og med paven, sa det for en stund siden. Pavens båt, likner svært lite på min båt. Ikke engang Piero og min båt er like, og vi bor i samme hus. Vi er ikke alle like utsatt for smitte, og vi har ikke alle sammen like stor risiko for å bli alvorlig syk. Noen har blitt rike på coronaen, og mange har kommet i økonimiske vanskeligheter. Noen har foreldrene sine på hjem, noen har dem i et annet land, og noen har dem i etasjen under. Og noen har mistet dem.

«Vi er ikke i samme båt, men i samme storm. Noen har en luksusyacht, mens andre kun har en padleåre», var det noen som sa. Det synes jeg var klokt sagt.

Og med det ønsker jeg alle et godt 2021. Måtte det bli mer solskinn enn skybrudd. Små og store gleder, og hyggelige stunder. Buon anno!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s