Til leie

«Har du vært oppe i leiligheten ?» spør nabo Vincenza. « Ja», sier jeg. « Hva har du gjort der?» sier hun. Vincenza spør mer enn ti vise kan svare. Det er ingenting hun ikke synes det passer seg å spørre om.

Hva jeg har gjort i leiligheten? Ingenting. Jeg liker å sitte der. Ta meg en kopp kaffe. Se på utsikten. Filosofere. Det er «un passa tempo». Et tidsfordriv.

Hvordan blir sommeren? Til tross for at jeg ikke kom igang før uti juli med utleie i 2019 ( p.g.a. takleggingen etter tornadoen), så hadde jeg fullt belegg helt til oktober. Jeg hadde sett for meg et godt utleieår i 2020, men det gikk jo som det gikk. Rett i toaletten.

Vel. Det er som det er, og det blir som det blir. Men det er lov å håpe.

2 kommentarer om “Til leie

 1. Hei !
  Takk for fine innlegg, og som vanlig, fine bilder.
  Den vekten kunne jeg virkelig ha bruk for – til å blokkere kjøleskapdøren ! Coronakiloene sniker seg på. Planlegging av måltider er dessverre blitt en stor del av hverdagen nå. Har hatt en periode med testing av kaldhevet gjærbakst til Pers store fortvilelse. Altså ingen stor suksess !
  Men noe må en jo finne på, og selv om jeg normalt er glad i å lese har jeg vanskelig for å konsentrere meg.
  Ellers går livet «sin skjeve gang» her i Oslo. Vi venter på vaksinen, men nå har UD utvidet reiserådet til 15 april så vi må nok uansett smøre oss med en god porsjon tålmodighet før vi kan bestille billetter til Italia.
  Nå ser det jo heller ikke bra ut for Norwegian og våre 8000 cashpoints der. Det er jo pnger vi hadde sett for oss til turer til Fondi i 2022.
  Ergerlig, men tross alt et lite problem i denne forbaska tiden hvor så mange sliter !
  Nei nå må jeg gjøre litt – kanskje sjekke at håndklærne har brettekanter og at sengetøy er sortert etter farge 🤣.
  Ha en fin dag i Terracina !

  Liker

  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar. Ja, det er nok mange av oss som merker at «coronaen» legger seg rundt midjen. Jeg får høre at jeg lager litt for mye mat om dagen…og den må jo spises opp! Jeg synes rett og slett at det er vanskelig å finne motivasjon til å gjøre noe som helst fornuftig om dagen. Og sånn går nå dagene. Fortsatt god helg!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s