Mitt drømmested

Emma og jeg tok turen opp til den forlatte steinvillaen igjen. Vi fulgte en sti som villsvinene,som holder til i området, hadde laget i det høye gresset.

I villsvinets fotspor

Utsikt mot havet, og mot fjellet. Og med en stor naturlig hage der katter og hunder kan gå på oppdagelsesferd. Akkurat passe langt fra byen, og akkurat passe langt fra naboer.

I det siste har jeg tenkt en del på akkurat det. Altså det å bo passe langt fra naboer.

Mine to oppgangsnaboer i gamlebyen, som forsåvidt er hyggelige og ordentlige folk, har holdt på med oppussing av leilighetene sine i to år nå. TO ÅR! Akkurat i det taket og fasaden var ferdig, satte de igang. Og det er de jo selvsagt i sin fulle rett til å gjøre. Men når den eneste som ikke pusser opp, altså meg, er den eneste som vasker trappen. Da blir man veldig lei. Møkka lei av støv støv og atter støv. Ikke nok med at coronaen har gjort utleiesituasjonen til det den er. Miserabel. Men å attpåtil miste utleie på grunn av naboenes oppussing, det er skikkelig surt. Min for tidens eneste inntektskilde, har siden september bare vært en utgiftspost.

Til neste helg kommer årets første gjester( fra mandag av kan vi på nytt bevege oss innenfor regionen). Jeg har gitt opp håpet om at naboene skal ta til fornuft, og vaske etter seg. Så det er bare for meg å svinge skurekosten igjen..

Så akkurat nå drømmer jeg ekstra mye om et sted som dette. Akkurat passe langt fra naboer. Og så drømmer jeg litt om å selge leiligheten til en STOR familie. Med unger, og bikkjer og støyende svigermødre som kjefter og smeller, og som aldri vasker trappa. Der fikk de den!

2 kommentarer om “Mitt drømmested

 1. Hei !
  Jeg hadde gått ut av «mitt gode skinn » med sånne naboer – men hva gjør man ikke for husfreden !
  Den villaen fikk «interiørdelen» av hjernen til å jobbe på spreng. Ut fra bildene ser det jo fantastisk ut men krever vel millioninntekt å sette istand.
  Lykke til med utleien i sommer. Er det mennesker fra Roma og andre steder innen Italia som leier ?
  Her i Oslo er alt som før. Vi venter spent på Byrådets pressekonferanse på tirsdag. Nå begynner folk å bli veldig utålmodige. I natt samlet det seg ca. 1000 ungdommer i parkene. Så da kan det vel være like lurt å åpne utesteder for å ha bedre kontroll.
  Håper også på åpne butikker snart.
  Såvidt jeg skjønner skjer det forandringer også hos dere fra 26.
  Jeg har nå tenkt mange ganger at vi snart er tilbake til normalen, men nå begynner optimisten i meg å gi opp. Jeg er så møkka lei og det hjelper jo ikke at formen heller ikke er på topp.
  Huff – nå høres jeg sur ut !
  Send masse bilder av våren i Terracina så hjelper det på humøret.
  Ha det fint !

  Liker

  1. Hei! Ja, det er ikke fritt for at jeg har mistet tålmodigheten et par ganger. Men før helgen hadde de iallefall vasket etasjen. Er jo bedre enn ingenting.. Foreløpig er det folk fra Roma som kommer. Håper det ikke ble med denne helgen.. August som er italienernes feriemåned har jeg heldigvis fått leid ut, så får vi håpe at også andre får røre på seg snart. Luta lei jeg også. Det er helt sikkert. Jeg antar at min drømmevilla ville kostet langt mer å sette i stand enn å kjøpe. Måtte nok å vunnet en god slump i Lotto. Men det er jo lov å drømme og fable 🙂 Ha det godt, og håper at formen din er bedre.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s